despre noi

Profesorul Ioan Utiu

  • A fost un pedagog de excepție, Decan al Facultății de Educație Fizică și Sport – Avram Iancu facultate pe care a și înființat-o după o carieră îndelungată la Universitatea Babeș – Bolyai
  • De-a lungul carierei a fost asistent universitar, lector, conferențiar și profesor. Și-a iubit profesia foarte mult, a avut zeci  de generații de studenți, actualmente profesori cunoscuți în țară și străinătate
  • În ultimii ani ai carierei a înființat Facultatea de Educație Fizică și Sport și Facultatea de Kinetoterapie din cadrul Universității private Avram Iancu unde a profesat și a fost decan, fiind și unul din membrii fondatori ai acestei universități având un rol important în acreditarea ei.
  • A scris nenumărate carți de specialitate în folosul studenților și cadrelor didactice.
  • A iubit sportul, pe care l-a ridicat la rang de stil de viață.
  • Iubitor de artă, împreună cu soția dr. Emilia Utiu au susținut arta românească, artiști consacrați dar și tinere talente.

Membrii Asociatiei Profesor Ioan Utiu

Dr. Emilia Utiu

Medic de mare profesionalism și pasionată de artă, ce și-a dedicat viața profesiei și familiei; își propune ca prin această asociație să ducă mai departe crezul profesorului Uțiu.

Claudia Badiu

Medic specialist balneolog, și-a continuat cariera în domeniul organizării de evenimente și în prezent conduce una din cele mai importante companii din domeniul evenimentelor din Romania.

Ioana Jamgossian

Medic stomatolog, conduce cu succes una din cele mai importante și cunoscute clinici de stomatologie din Cluj.

theo

Medic având doctorat în medicină, MBA Romano-Canadian în management, master în diplomație și pentru care profesor Ioan Uțiu a fost un al 2-lea tata dar și un mentor.